såpbubblelivet

Lyssnar på Little Jinder, Dani M och Aki på lite för hög volym, borde ha packat inför imorgon och tänker, tänker, slutar tänka. De senaste dagarna har gått i 160 och jag har gjort så sjukt mycket random saker. Har sprungit in i ett fullsatt Scandinavium och byggt bana med pulsen långt över öronen, åkt bil med massa random människor, dansat hela nätter, suttit och haft djupa samtal i ett badkar och trimmat ponnysar. Älskar detta. Bubblan där allt annat slutar spela roll. Livet är tyvärr inte en såpbubbla. Med det sagt menar jag inte att jag inte trivs i livet, detta är ju saker jag har i mitt vardagsliv till viss del. Men jag hoppas verkligen, verkligen sommaren kommer leda till det jag vill. Ett steg närmre såpbubblan på något vis. 
 
Till livet då, Thilly gick helt galet bra på sitt nya träns. Hon var superpigg så vi red i skogen, hoppade över en stock och galoppjobbade på grusväggarna. Bästa ponnyn. Trimmade sen en av Carros elevers ponnyer. Hon var superfin i traven, ganska fin i ena galoppen och ganska dålig i andra. Fick lite bättre ordning på det på slutet. Hon var iaf positiv och glad vilket gjorde mig glad!
 
Eftersom jag kom hem 05 imorse och inte sovit allt för många timmar ska jag snart sova och ladda om. Imorgon tar jag tåget till Ängelholm för roliga saker! Skriver mer då, sov gott <3 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0