Jag är redo

Sådär, nu är det bara 6 timmar kvar av detta år. Ett år jag slösat mycket tårar på men också mycket mycket glädje. Med stora förändringar bakom mig går jag ändå inte in i ett år som kommer vara tomt. Nix, börjar redan i januari med nya utmaningar. Men är redo. Så jävla redo. Nu dricker jag cider, dukar, ställer fram ingredienser till drinkar och förbereder mat. Snart kommer några vänner hit och hänger. Inatt hänger vi antingen hos ett par andra kompisar eller dansar på något stort dansgolv i Göteborg. Taggad? Ohja. 

Sista dagen på året

 2015 har varit så himla lärorikt, känns på riktigt som att jag växt 3 år och 20 cm typ. Att ta studenten och börja jobba, spara pengar, betala allt själv, lägga schema och möta nya människor nästan varje vecka... Deala med rektorer, hålla utbildningar, prestera och vara kreativ varje dag. Få massa nya kollegor och sitta på tåget till Stockholm oftare än du hinner träffa kompisar. 2015 var också året då jag fick några riktiga käftsmällar privat och jag som aldrig trodde jag skulle gråta över en kille igen fann mig själv på ett hotellrum i Stockholm med take away-mat och tårarna rinnandes på kinderna. Blivit lämnad av folk som "aldrig skulle försvinna ur mitt liv", satt ner foten och vägrat ta bullshit. Fått möta anonym kritik på insändarsidan i lokaltidningen, debatterat i fullmäktige, förstått effekten av att bli kompis med fel personer. Har varit på utställningmed min första uppfödning, tagit mig igenom ännu en sjukdom med Thilly och vi överlevde denna gången också. Börjat rida massa ponnyer igen, varit på terrängbanan och blivit avkastad av småponnysarna. Varit extremt mycket ensam, funderat otroligt mycket på framtiden och äntligen börjat landa i mig själv. Med facit i hand har 2015 varit tufft, stressigt och extremt utvecklande och roligt. Är nöjd och glad och laddad inför 2016 som blir mitt sista år i Kungälv, Göteborg och också Sverige, men bara för ett tag. 
 
HIGHLIGHTS
 
 
22 maj, balen på Clarion. Var även med på Hvitfeldtskas bal 24 maj på samma ställe, också fett kul
 
 
Studenten 3e juni, fett glad.
 
 
De få fina sommarkvällarna som blev.
 
 
 
Att göra om mitt rum 300 gånger (det ser lite annorlunda ut i skrivande stund än vad det gör på bilden). 
 
 
Den fantastiska hösten vi fick. 
 
 
 
 Att hänga vid havet.
 
 
Midsommar, var en väldigt speciell och rolig dag/kväll.
 
 
 All träning och äventyr med Vivaldi.Berlin med alla treor på skolan och Skottland med Hannah.  

Inte många timmar kvar på 2016

Hoppas ni har sovit gott den sista natten på 2015. Hur sjukt är inte det?! Tiden har gått så himla fort, det var ju precis sommarlov och nu är det nyår.

Iallafall idag ska jag till stallet och fortsätta lastträningen som Nora påbörjade i måndags. Får hoppas han lyssnar på mig. Efter det ska jag rida och gossa med honom. Ska rida lösgörande som jag har jobbat med det senaste dagarna. Har verkligen gett resultat. Men det är lite kvar som det alltid är. 

Efter stallet ska jag möta upp en kompis och vi ska göra oss iordning inför nyår. Ska laga mat och ha det trevligt. Är så taggad!!! Kommer bli en trevlig nyårsafton, hoppas eran också kommer bli mysig.
Vi hörs senare!


RSS 2.0