Dansar runt, parerar vant din bedjande blick

Hej på er!
Klockan är strax efter 22, jag har precis ätit efter en sjukt rolig spontan-AW med några kollegor. Vi bygger alla våra mål efter kvartal och idag stängdes kvaratlet med krossade mål: värt att fira. Imorgon är jag dessutom ledig, så himla skönt. Imorse skrittade jag ut Thilly i skogen med Agnes och Beauty, sen jobbade jag  några timmar innan vi gick och drack bubbel. Imorgon har jag sovmorgon! Ska fixa i stallet, fika med en saknad kompis och ha en riktig hemmakväll. Kom hem tidigt idag men imorgon blir det ännu tidigare, ska verkligen inte göra någonting. Måste återhämta mig och samla kraft inför nästa vecka. Oh well, hörs imorgon! Hoppas ni haft en bra dag <3Bilder ifrån photoshoot

Bilderna fotade av Emilia Hylander (C). Bästa bästa Emilia.
 
 
 

God morgon

Det kanske man kan säga kvart halv 11. Har varit ute och sprungit och pluggat nu på morgonen och förträngde bloggen helt. Hade fullt fokus och det behövde jag få göra för att få klart det jag måste få gjort. Har hur mycket plugg som helst att göra under lovet. Men har kommit en bit på vägen men ska spendera hela dagen framför böckerna. Ska bli helt klar innan helgen så jag måste spendera många timmar innan dess.

Belfast och Alice har träning för Sofia idag så jag behöver inte åka till stallet. Dock tror jag att jag ska åka en sväng till Belfast och pussar på honom.


RSS 2.0