Dags att sova

Börjar kännas tjattigt att säga att jag inte mår bra, men mår bättre nu iallafall. Mår fortfarande inte helt bra så jag får se om jag går till skolan imorgon. Vilket känns jättetråkigt, men vill inte bli sjukare.  Men ska försöka sova lite nu så att jag blir friskar till imorgon,
 
Idag har jag inte annat än legat i sängen och tagit det lugnt. Mått dåligt och tyckt synd om mig själv. Åkte dock till stallet och klappade på Belfast. Saknar honom väldigt mycket så det kändes väldigt skönt att få klappa på honom. Att få klappa på hans mjuka päls och se att han mår bra, gör mig väldigt glad. Men var helt slut efteråt, så det känns väldigt skönt att åka hem och ta det lugnt. 
 

Pepmåndag

Trots att jag har legat nerbäddad sen i torsdags och mår fortfarande inte helt bra. Därför tänker jag för min egen del förska vara lite peppande. Jag har inte varit i skolan idag utan stannade hemma pågrund av at t jag inte mår bra. Men mår väldigt mycket bättre, så ska kanske till skolan imorgon. Ingenting är säkert än.
 
Men nu är det måndag och den har nästan börja lida mot sin slut. Men veckans första dag, är det bra med er? Vet att några har sin första lovdag idag, underbart, njut så länge det vara. För andra är det en vanlig måndag, men idag är faktiskt inte vilken måndag som helst. Det är ju skottår iår och idag är skottdagen. En dag som vi har väntat på i fyra år. Gör den till mågot specielt, plugga lite extra så att allt är under kontroll. Titta på en film eller ta ett långt bad. Allt som bara känns bra, unna dig en fin måndag. Jag ska försöka bli frisk. 
 
Ha det bäst och tänk på att du är äger!
 
 
 

ENGAGERA ER

Vi behöver fler engagerade personer i Sverige och i Göteborgsområdet. Jag tänkte ge er 3 exempel på organisationer ni kan engagera er i!

Röda korset 
http://kommun.redcross.se/goteborg/

Tillsammans för Kungälv 
Gilla på Facebook!

Engagera dig i ett ungdomsförbund 
Googla det partiet du är intresserad av och gå på ett möte! Jag var med i två olika innan jag hittade rätt, haha.

RSS 2.0