Dagens pass

Som ni kanske vet så går inte jag på gym som Alexandra gör. Utan jag gör så ofta jag hinner någon typ utav hemmaträning. Men eftersom jag tycker det är tråkigt attt träna själv brukar jag alltid kolla på ett youtube-klipp med övningar. Detta både för att få inspo för träningen också för att jag ska utföra den mängden repetitioner som jag faktiskt tänkt mig. Annars blir det lätt så att jag ger upp. Därför tänkte jag länka två utav mina favoriter.
 
Denna videon är verkligen jobbig. 50 repetitioner av varje övning vilket är jobbigare än vad det låter.  I slutet har jag inte mycket energi kvar i benen. Men det märks stor skillnad redan gången efter, det blir helt enkelt lättare och lättare. Det är ju de som är det roliga med träning.
 
Detta är video nummer två den är jobbig och man känner att det tar i magen. Det jag älskar med denna är att den är kort men effektiv. Vilket jag älskar, har ganska kort tid åt träning och vill ha det effektiv. Så detta är alltså toppen för mig. Ska försöka göra detta varje morgon, vi får väl se hur det går.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0